Lányok trikolórban. :)

Március 15-ét hogy is tudtuk volna másként ünnepelni Hollandföldön, mint egy igazi LÁNGOS sütéssel. Azon erasmusosok, akik már jártak korábban Magyarországon, különösen a Balaton környékén, már szeptember óta kérdezgették, mikor csinálok nekik lángost. Nos, eddig erre nem került sor, de öt magyar (Anita, Bence, István, Kinga - sértődések elkerülése végett szigorúan ABC sorrendben) közös összefogása megfelelő alapnak ígérkezett a jó kis fokhagymás-sajtos-tejfölös csemege elkészítéséhez. Ugyan egyikünk sem készített még korábban lángost, de én biztos voltam a sikerünkben, igaz az elején egyeseknek voltak kételyei, igaz István? :) Szóval az előkészületi munkák a piros-fehér-zöld hangulatban, Republic és Lovassi András társaságában teltek, majd a többiek érkezését követően (kb. 23-an voltunk) már újra nemzetközi síneken haladtunk. Azt hiszem méltó módon emlékeztünk március 15-ére. :)

Az este egyébként nagyon jó hangulatban telt, és nem azért, mert a vacsora és az azt követő buli között folyt az alkohol. :) Kivételesen pozitív - de legalábbis nullszaldósra - hoztuk ki a vacsora költségvetését, szóval jó irányba fejlődünk. Csak a tésztával sikerült elszámolnunk magunkat, de nem baj, majd egy hétig lángost eszünk, vagy csinálunk másik húsz embernek egy újabb fergeteges lángosos vacsorát. :) Különösen élveztem, hogy ez most nem mentor csoportnak szóló vacsora volt, hanem egy igazi vegyes társaság. :)

Srácok! Köszönöm szépen még egyszer a segítséget! Együtt hoztuk össze, és nem is akárhoyg! :D

És amire büszkék lehetünk:

Szerző: melindaerasmus  2009.03.16. 14:01 1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öregkirály 2009.03.19. 13:33:59

- hát ezt megszívtam! Miközben azon munkálkodom, hogy 100 kiló alá nyomjam magam, végignéztem a lángossütés képeit......
Annyit tudok mondani, hogy a...... jóóóók a kééépek!
(- és úgy megkívántam a lángost...)
süti beállítások módosítása